Gubahan Hantaran Kahwin - Tanjung Seratus

Gubahan Hantaran Kahwin & Insuran Rompin, Pahang
Dibuka pada 9:00 PG esok
Imej pengepala untuk tapak

Kemas kini

Kami mengalu-alukan maklum balas drpd para pelanggan tentang perkhidmatan kami. Kini anda boleh mengulas mutu servis kami di Google Maps. Segala feedback tuan/puan amat kami hargai.

Learn more

Terima kasih kepada En Roslan kerana sudi menggunakan perkhidmatan kami untuk memperbaharui insuran kontrak beliau. Diharap anda berpuashati dengan perkhidmatan dan layanan kakitangan Perniagaan Tanjung Seratus.

Lokasi kedai kami betul-betul di stesen bas Rompin. Kat sebelah kanan ada kedai runcit dan di sebelah kiri pula kedai makan. Kalau anda tak jumpa juga, boleh hubungi kami di talian 09-414 1076.

Jom pakat ramai-ramai follow page Perniagaan Tanjung Seratus di Facebook. Kami aktif di Facebook dan kerap berkongsi koleksi gubahan-gubahan hantaran kahwin terkini di page.

Learn more

Renew insurans dan roadtax dah selesai untuk pelanggan kami ni. Tak perlu ke Muadzam nak renew roadtax, kat kedai Kak Ani pun boleh. Terima kasih diucapkan.

Terima kasih diatas kepercayaan anda kepada kami. Kak Ani doakan semoga majlis berjalan dengan lancar dan kekal bahagia hingga ke akhir hayat. Selamat pengantin baru daripada kami.


Testimonial

7 bulan yang lalu
Kalau dulu terkial-kial nak ke JPJ renew roadtax. Sekarang tiap tahun renew insuran dan roadtax kat sini. Kol terus ke kedai, nanti tinggal ambil je. Mudah dan cepat.
- Marinandee J
7 bulan yang lalu
Servis tip top n harga terbaik :)
- Mariani J
7 bulan yang lalu
- Haizam J

Tentang Kami

Perniagaan Tanjung Seratus menyediakan perkhidmatan gubahan bunga & pelbagai jenis kelengkapan hantaran perkahwinan di sekitar daerah Kuala Rompin, Pahang. Kami juga merupakan wakil ETIQA yang sah untuk memperbaharui insuran kenderaan atau syarikat anda pada harga berpatutan.

Boleh datang ke premis perniagaan kami untuk melihat hasil kerja tangan yang telah kami siapkan. Boleh "window shopping" sambil borak-borak dengan Kak Ani ye.

Hubungi Kami

Kenalan

Hubungi sekarang
  • 09-414 1076
  • 017-566 8517

Alamat

Dapatkan arah
No 4 Terminal Bas Rompin
26800 Kuala Rompin
Pahang
Malaysia

Waktu Perniagaan

Isn:9:00 PG – 5:00 PTG
Sel:9:00 PG – 5:00 PTG
Rab:9:00 PG – 5:00 PTG
Kha:9:00 PG – 5:00 PTG
Jum:9:00 PG – 5:00 PTG
Sab:Tutup
Ahd:Tutup
Dapatkan sebut harga
Mesej telah dihantar. Kami akan membalas mesej anda sebentar lagi.